- og nå snakker vi ikke om å bare smelte om, nå snakker vi om å lage sjokolade fra grunnen av - helt uten sukker!
Her er oppskrifter: http://www.okosjokolade.no/oppskrifter.html
Min variant ble omtrent som "messesjokoladen", men hadde bittesmå kakaobiter i, og det fikk nesten litt kaffe(!)smak. Hadde også noen korn havsalt i noen biter. Digg!
Dette er skikkelig sunne saker :-)))))
Egner seg også veldig godt for diabetikere, så det skal lages mer sjokolade for å bli gaver!
Det så både spennende og godt ut :)
SvarSlettØnsker deg en god helg.
PS! Frøoppdatering i bloggen min.
Jeg har kjøpt noe som heter råkakao, det er i en pose i små biter - men hvordan skal jeg bruke det???
SvarSlettOj..så spennende, det må jeg sjekke ut!! :o)
SvarSlettSå spennende blogg du har! Og er helt imponert over dine konditorferdigheter, i alle kakene du har laget lengre nede i bloggen! FANTASTISK!
SvarSlettTakk for kommentar inne hos meg:)
Tusen takk for svaret! Klem!
SvarSlett