
Sukkerbrød med stikkelsbærkrem inni. Strikkepinner av italienske suppepinner (ehh, vet ikke hva de egentlig heter).
Kaka ble spist opp i en rasende fart, så at den var god -- DET var det tydeligvis ikke tvil om.
Stikkelsbærene kommer fra min tidligere hage - for et par år siden.
Stilig kake, og så hørtes stikkelsbærkrem kjempegodt ut.
SvarSlettJøss, den kaka var stilig!! Er det Grissini du har brukt som pinner da??
SvarSlettKreativ kakepynt! Morsomt.
SvarSlettSå stilig kake, skjønner at det ble litt jobb.
SvarSlettKnallstilig kake...
SvarSlettImponert :-)
Utrolig tøff kake!
SvarSlettTakk for hilsen i bloggen min =)
Så artig kake! Hvordan lager du stikkelsbærkrem da? Jeg har masse bær i fryseren jeg også nemlig....
SvarSlettLegger det inn her også, om flere skulle lure på hvordan jeg laget kremen:
SvarSlettStikkelsbærkrem: Kjører stikkelsbærene med stavmisker sammen med passe mengde sukker og/eller annet søtstoff. Koker så vidt opp, og tilsetter litt potetmel utrørt i vann, og koker opp på nytt. Avkjøles helt. Blandes med passe mengde piska krem, tilsatt mye vaniljesukker. Og vips - så ble det kakekrem, eller bruk den alene som dessert med tørre kaker/kjeks til.
Tøff kake!
SvarSlettSuper imponerende!
SvarSlettDu verden for en flott kake du har laget.
SvarSlettwow for ei tøff kake!
SvarSlettUtrolig stilig kake!!
SvarSlettHerlig!!! :D
SvarSlettSkjønner den falt i smak ;)
Fantastisk kake!!
SvarSlettGod helg :o)
Jeg er imponert :D
SvarSlettSuperkoselig med kommentar på bloggen min (margrethetxt.wordpress.com) :D
SvarSlettSå kul kake!! :o)
SvarSlettKuleste kaka jeg har sett! :D
SvarSlettVirkelig original kake! Og jeg ser her inne at du har skikkelig lag med kaker. Mye fristende!
SvarSlettHa en fin kveld.
Den kaka ser helt fabelaktig ut! Skikkelig kreativt :-)
SvarSlett