onsdag 11. februar 2009

Morsdagskaken

Dette er et forsøk på å lage et ikke strikkbart-garnnøste til "svigermor". Var mye mer vrient enn jeg trodde.
Sukkerbrød med stikkelsbærkrem inni. Strikkepinner av italienske suppepinner (ehh, vet ikke hva de egentlig heter).
Kaka ble spist opp i en rasende fart, så at den var god -- DET var det tydeligvis ikke tvil om.
Stikkelsbærene kommer fra min tidligere hage - for et par år siden.

21 kommentarer:

  1. Stilig kake, og så hørtes stikkelsbærkrem kjempegodt ut.

    SvarSlett
  2. Jøss, den kaka var stilig!! Er det Grissini du har brukt som pinner da??

    SvarSlett
  3. Så stilig kake, skjønner at det ble litt jobb.

    SvarSlett
  4. Knallstilig kake...
    Imponert :-)

    SvarSlett
  5. Utrolig tøff kake!
    Takk for hilsen i bloggen min =)

    SvarSlett
  6. Så artig kake! Hvordan lager du stikkelsbærkrem da? Jeg har masse bær i fryseren jeg også nemlig....

    SvarSlett
  7. Legger det inn her også, om flere skulle lure på hvordan jeg laget kremen:
    Stikkelsbærkrem: Kjører stikkelsbærene med stavmisker sammen med passe mengde sukker og/eller annet søtstoff. Koker så vidt opp, og tilsetter litt potetmel utrørt i vann, og koker opp på nytt. Avkjøles helt. Blandes med passe mengde piska krem, tilsatt mye vaniljesukker. Og vips - så ble det kakekrem, eller bruk den alene som dessert med tørre kaker/kjeks til.

    SvarSlett
  8. Du verden for en flott kake du har laget.

    SvarSlett
  9. Herlig!!! :D
    Skjønner den falt i smak ;)

    SvarSlett
  10. Superkoselig med kommentar på bloggen min (margrethetxt.wordpress.com) :D

    SvarSlett
  11. Kuleste kaka jeg har sett! :D

    SvarSlett
  12. Virkelig original kake! Og jeg ser her inne at du har skikkelig lag med kaker. Mye fristende!
    Ha en fin kveld.

    SvarSlett
  13. Den kaka ser helt fabelaktig ut! Skikkelig kreativt :-)

    SvarSlett

Alltid hyggelig at noen legger igjen en hilsen! Takk!