onsdag 18. mars 2009

Strikke-/heklekonkurranse!

Det blir ikke mye tid til blogging for tida. I tillegg til jobb, så er jeg med og arrangerer konkurranse for alle strikke-og heklegale damer på Hobbyboden !
Påmeldingsfristen går ut i morgen kveld.
For ikke lenge siden hadde Erica en superflott konkurranse i samme forum, men da var jeg kun med i heia-gjengen.
Nå er det Lille Rosin og jeg som arrangerer.
Jeg har skaffet premier fra Mauds Garn og fra Du Store Alpakka !!
Dette er kjempegøy!

5 kommentarer:

RigmorNY sa...

Så flott, dette høres spennende ut. Men Hobbyboden er jeg ikke medlem av. ;(

Kort og Søm sa...

Det hørtes da morsomt ut!
Lykke til! :o)

Anonym sa...

Hei. Tror du ikke det plutselig skulle oppdateres så masse på hobbyboden. Vi har vel sprengt kapasiteten der nå. I alle fall. Jeg legger en liten besjed her, slett den etterpå, jeg har gitt beskjed gjennom alle mulige kanaler til sistemann (dame) på laget, og skrevet at vi erstatter henne med Kate kl 12 om vi ikke hører noe før den tid, men poengtert sterkt av vi gjerne vil ha henne med videre og da både henne og Kate. Kan dere vente med poengberegninger for oss trønderdamene til etter 12? Så vet vi mer, men vi håper vi kan ha henne med videre om hun kommer på banen etter 12 også. Svært ulikt henne å være søkk vekk, så noe må det være som skjer i resten av livet hennes (altså livet utenfor HB). Vi tar i alle fall i mot henne med åpne armer om hun vil være med videre! bare så det er sagt, men hører vi ingenting, går vi videre med Kate som erstatter! OK?

Anonym sa...

Oppdatering i manglende medlemsaken. Hun som ha falt ut har vært uten nett, og sitter litt forlatt der ute. Hun har en ufo som er ferdig liggende, men som hun ikke får vist frem. Hun sender bilde av den til meg fra mobilen sin når hun er hjemme fra jobb kl fem. Vi håper da at denne kan telle med i snittet vårt, selv em den ikke kom i visningstråden tidlig nok. Hun vil gjerne være med videre, og regner med å være på nett om en dag eller to. Vi stiller dermed med 18 videre, og jeg oppdaterer på HB når den hersens oppdateringen er overstått! O store sjef, vis nåde for en gruppe strikkere med stort hjerte og masse husrom, men dessverre med dårlig nettforbindelse...

Anonym sa...

Hurtigoppdatering??? Er det bare meg som er en smule utolmodig her jeg hekler og bomber bloggen din med kommentarer i stedet? Jeg ville nå i alle fall bare si at du er en super sjef irene-w. Streng som tante Sofie, men det er nå bare stas synes jeg. Skal man hamle opp med så mange damer med litt for mange skarpe pinner, så er det ikke annet som er gangbart. Stå på irene-w. Når den hurtige (?) oppgraderingen er overstått får du nok hendene fulle med annet enn garn tenker jeg.