mandag 28. desember 2009

Alt jeg har strikket i 2008 og 2009 !

Det minste bildet (=færreste tingene altså) er strikketingene fra 2008, og det største (= flest ting)  fra 2009. Noe er avbildet flere ganger, men i det store og hele viser dette hva jeg har holdt på med innen strikkeverden de 2 siste år.
Og så har jeg selvfølgelig en del på pinnene i skrivende øyeblikk også - som forhåpentligvis blir ferdig i 2010 :-)

5 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Du har vært veldig flittig, må jeg si! Jeg har ikke strikket så mye, nei! Ha det fint i romjula!

Ugla sa...

Så mye flott! Jeg vurderer fortsatt om jeg skal sette sammen et slikt bilde eller ikke - det vil nemlig bestå av tusen calorimetry og samme strikkinga omattogomattogomattatt :-)Ha ei riktig fin nyttårshelg!

Anita K sa...

Så flotte bilder da, oppsummerer virkelig en stor produksjon! Jeg innser at jeg ikke klarer å lage en slik flott collage, har bilder litt her og der og en datakræsj for en tid tilbake hjelper ikke akkurat på :) Ønsker deg ett godt nytt år, klem

strikkedilla sa...

Dette var virkelig en flott produksjon. Tror det er første gang jeg er her, og har kost meg med bilder nedover i bloggen din. Virkelig mye flott. Kommer tilbake hit. Ønsker deg et godt nytt år, og måtte det bli mange timer med strikkepinnene i året som kommer

Trine ;) sa...

Hei, hei!

Det ligger en overraskelse til deg under luke 24 i julekalenderen min. Send meg navn og adresse så skal jeg sende deg gavekortet.

Trine ;)