tirsdag 27. januar 2009

Utfordringer og awarderDet har drysset inn med utfordringer og awarder i det siste, og jeg har ikke klart å følge opp. Men NÅ skal jeg !Utfordring fra *maria*:

4 FAVORITTPROGRAM PÅ TV: CSI Los Angeles, Dr House, Nytt på Nytt. - og detektivtime på fredagskvelden som avsluttes hver fredag!
TING JEG GJORDE I GÅR: Strikket, jobbet, spist, kost med Maja-pus
4 TING JEG SER FREM TIL: våren, å få ferdig badet, å jobbe kortere dager igjen, neste gang jeg skal gjøre noe sammen med niesen min.
4 FAVORITTRESTAURANTER: Jensen Bøffhus (eller hvordan danskene skriver det...), Big Horn Steak House, Dolly Dimples pizza, og tja.... en indisk -- eller kanskje en italiensk..?:-)
4 TING PÅ ØNSKELISTA: Har jo alt jeg trenger og mere til ! Det var godt merkbart da vi skulle ta bilde av noe unødvendig under VT sist helg -- hva er det som egentlig ikke er unødvendig i et norsk hjem? Ikke mye....

Jeg har fått Kreativ Blogger award fra karna , fra Maibritt og fra Strikkelaura -- tusen takk!!
Og så har jeg fått en Strikkeaward fra Dachsemor - tusen takk !!
Kjempegøy at bloggen min blir likt :-)

Jeg har fått en annen utfordring av Lillian og Anette - nemlig å fortelle 7 ting du ikke trenger å vite :-) Det må jeg nok komme tilbake til.....
Jeg har også fått en utfordring fra Sivic . Den lyder slik:
"Gå til foto/mapper.Ta ut den 6. mappen og deretter det 6. bildet i denne mappen.Sett bildet på bloggen og skriv noe om dette blidet.Inviter 6 nye til å bli med på denne utfordringen.Link til dem, og la dem vite at de er utfordret."
Denne må jeg vente med til jeg er på egen pc -- og det er jeg ikke nå!
Det skulle være "alt"! Hyggelig at dere husker på meg og leser bloggen min innimellom :-)

Jeg velger imidlertidig denne gangen å ikke sende noe av dette videre.