søndag 24. april 2011

Ny dag i kjøkkenhagen

Og nå er alle jordbærplanter flyttet fra kjøkkenhagekassen min og ned til sitt nye jordbærsted. Vi krysser alt vi har for at ingen rådyr finner dem i natt.
 Kjøkkenhagen fikk masse ny jord, og oppi kom deretter litt krydderurter, noen stemorsblomster (for pyntens skyld) og gressløken fikk flytte til sitt nye lille hjørne.
Etterhvert skal det komme mye mer, men kanskje fortsatt litt tidlig, tenker jeg.
Rabarbraen, som faktisk ikke liker kjøkkenhagen min så godt, men trives best i bedet utenfor kjøkkenvinduet, den vokser seg større dag for dag nå. Ikke lenge til grøt eller suppe!
Medhjelper, Maja, er med hele tiden.
Akkurat her god & mett etter dagens ...... aner-ikke-hvor-mange...... mus.
Nei, det er ikke sol på bildene mine, for de er tatt i kveld, ca kl 20:30. Men vi har hatt sol og shorts-vær i dag også!

7 kommentarer:

my little scrapping corner sa...

se her ja, så fint du får det :)

kjempesøt katt, koselig med selskap mens du holder på

Huset i midten sa...

Så morsomt å se fra hagen deres! Vi sliter med samme Romeriksleira her, men ikke rådyr, heldigvis. Også så fin hjelper du har!

Hilde/Scoobie sa...

Så flittige dere har vært - du, mannen og Maja. Jeg har spavendt kjøkkenhagen her hjemme, men frykter kalde dager og nattefrost, så jeg har ikke satt ut noe ennå. Men det lever jo litt videre fra i fjor - jordbærplanter, gressløk etc, så det er ikke bare brunt der. Rådyrene behøver jeg ikke bekymre meg for - jeg gjerdet inn kjøkkenhagen i fjor, for hundene var så fæle til å forsyne seg med grønnsakene (matvrak!). Og resten av hagen var gjerdet inn fra før av....

sipusa sa...

Se der ja! Sånn kjøkkenhage skal jeg også få når jeg blir stor:-D hehe, dvs når jeg har øvd meg et par år;-) Skal være litt lat og kjøpe tomatplanter i år jeg hadde jeg tenkt. Har ikke fått til å så krydderene mine i vinduet så da får jeg legge lista litt lavere og prøve mer avansert neste år.

Krysser fingre for jordbærplantene dine!

line sa...

Det ble en flott jordbæråker :)

Her ble det snekret pallekarmer i går, men jeg tror ikke det blir plantet så mye helt ennå. jeg skal flytte litt som står andre steder, men fremdeles står det mest i drivhuset her :)

Torunn sa...

Så flott det blir! Herleg katt. ;)

Maria sa...

Her blir det mye deilig jordbær og urter etterhvert ja.