onsdag 30. mars 2011

Garn til utdeling

Mette har ryddet i garnlageret, og jeg har hentet ca 3,5 søppelsekker med garn - helt gratis. Dette garnet skal deles ut til forskjellige prosjekter, enten til grupper/skoler/barnehager/foreninger som trenger garn som materiale i sine prosjekter, eller til andre som strikker/hekler produkter som de gir til noen som trenger det.
Det finnes helt sikkert mange som vil ha garn, og om du vet om noen, så skriv gjerne forslag i kommentarfeltet!
Jeg kommer til å ha noen krav til mottakerne, så garnet ikke blir lagt i et skap som "kjekt å ha". Det er forresten "Galskap & Glede" som deler ut garnet :-) Gruppa vår på Facebook vil ha et arrangement hvor man strikker/hekler vinterplagg til noen som trenger det - meld deg gjerne inn i gruppa for mer info.
Det er svært vanskelig  å ta bilder som viser alt garnet - men jeg har ihvertfall tatt et på hver side av bordet - så dere får et overblikk. Mye nydelig garn her som venter på å bli brukt!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hei :) Da vil jeg melde på Mogreina skole :) De er flittige garn brukere og har både strikking og andre garn oppdrag i håndarbeidstimene :) MEN , jeg vet de mangler nok garn , og er en liten skole med ikke så altfor mye penger til den slags , derfor har vi blitt bedt om å sponse garn selv ved flere anledninger ..... Om du kunne gi noen garn nøster til denne skolen i Ullensaker blir jeg glad :) Hilsen klassekontakt for 7 trinn :) Kristin Storvestre

Ugla sa...

Oj, det var mye.
Regner med at det blir mye bra og nyttig ut av dette.

Lille Rosin sa...

Hei

Da melder jeg meg på med vår Fritids (SFO) hvor min sønn går på Töcksfors skola.

De spør ofte om vi foreldre ikke har noe garn vi kan gi bort, og de får ikke nok.

For tiden er det fingerhekling som er i skuddet og særlig gutta er ivrige :-)

mange hilsner Hanne ( Lille Rosin )

PS. Håper det er bare velstand med Irene W, lenge siden vi har snakket sammen.

Bæsta,ka duuuu jøøøørrrr??? (sonjasside) sa...

Oi,det var ikke lite garn.Og for en fin ide da.

Kort og Søm sa...

Så mye fint garn, og så flott at det blir gitt bort!
Takk for tips...*smiler*..
Mail er sendt!

Lisbeth sa...

Heisan melder min interesse men helst i mykt garn da eg strikker til prematur avdelingen til Ålesund sjukehus. Ikkje alpakka da det loer for mye til små lunger.

Irene sa...

Lisbeth, jeg har prøvd å ta kontakt med deg på FB, finner deg ikke annet sted. Gi meg mail-adr din eller ta kontakt på FB.